welcome-jessica-3Jessica DeAngelo är vår senaste Promessa-ambassadör, baserad i Portland, Oregon, USA.

Jessica upptäckte Promessa under sina sista år på college som inredningsstudent.

När hon arbetade med att välja sitt avhandlingsprojekt rådde hennes mentor henne att försöka skapa en design för ett företag som har ett unikt och enastående utbud av tjänster som alltid kommer att vara efterfrågat.

Ungefär samtidigt läste Jessica Mary Roachs bok med titeln “Stiff: The Curious Life of Human Cadavers.” Jessica tilltalades av att Promessa erbjöd världen en hållbar lösning för miljön, istället för den miljöpåverkan traditionell begravning och kremering har.

I forskningsfasen av sitt projekt, 2005, tog Jessica kontakt med Susanne och Peter för att få mer inblick i Promessas metoder. Sedan dess har hon hållit kontakten med dem.

Jessica tror att en lösning som Promession är det progressiva tillvägagångssättet vi behöver för att i slutändan förändra branschen och bekämpa klimatförändringarna, varför det är så viktigt att innovativa idéer som denna är och förblir framgångsrika.

Jessica slutförde sin Promessa Masterclass i december 2020. Hon är glada att få börja sin nya roll som en Promessa-ambassadör, vilket varit en dröm för henne i över 15 år.

Tack, Jessica, för att du nu är en del av Promessa-teamet. Vi kommer att arbeta tillsammans för hållbara lösningar, och gratulerar dig till din nya roll.

Vill du bli en Promessa-ambassadör?

Att vara en Promessa-ambassadör innebär att du känner dig närmare knuten till Promessa-projektet och manifesterat att vi delar samma värderingar och engagemang för naturen. Som Promessa-ambassadör har du en mer aktiv roll och vill hjälpa till att sprida Promessions-metoden, eftersom det handlar om hållbarhet, den levande jorden och tillfredsställelsen av att hjälpa andra att förstå att det finns ett bättre val; genom insikten av att våra kroppar kan få bli en gåva tillbaks till naturen.

Att vara en Promessa-ambassadör är en nyckelroll och här på Promessa tar vi det väldigt seriöst. Först måste du utbildas om Promessionskonceptet, så att du besitter teknisk och biologisk kunskap. Efter din utbildning och ditt test är du officiellt en ambassadör för Promessa, så att du kan börja med de aktiviteter som hjälper oss med att implementera Promession I världen.

Några exempel på dessa aktiviteterer kan vara att prata med andra om Promessa-projektet för att öka kunskapen om Promessa i ditt område, organisera marknadsföringsaktiviteter, prata med vänner och familj, introducera Promessa i vissa samhällsaktiviteter etc. I vissa fall är våra Promessa Ambassadörer människor som planerar att starta ett företag inom denna sektor och därför vill hjälpa till med att erhålla statliga och / eller kommunala godkännanden, licenser för implementering av Promession inom sitt territorium etc. I andra fall har vi Promessa-ambassadörer som driver föreningar , så de vill introducera Promession för sina medlemmar / vänner, kommunförvaltningen, opinionsledare etc. Stödet från Promessa är alltid med I bakgrunden, och att inkludera en öppen och samarbetsvillig kommunikationsprocess inom vårt team.

Är du nyfiket intresserad? Kontakta oss så ger vi dig mer information.